HTML

Egészség gazdaság Magyarországon

Ajánljuk

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Friss topikok

Linkblog

Megnézheted magad!

2011.03.19. 17:47 "Viewty"

Nem veted meg a finom falatokat, és az édesség iránti vágyadat is nehezen tudod kordában tartani? Most megmutatjuk neked, hogyan fogsz kinézni akkor, ha nem figyelsz oda arra, hogy mit eszel! Vegyél részt te is a "Megnézheted magad" országos népegészségügyi kampányban!

Te is sok csokit, cukrot, sót eszel naponta, és szereted alaposan megfűszerezni az ételeket? Gönczi Gábor, Gombos Edina és Tóth Gabi az arcát és a testét adta ahhoz a nagyszabású országos kampányhoz, amelynek a célja, hogy felhívja az emberek figyelmét: addig változtass az életeden, amíg nem késő! 

Az iWiW oldalán te is megnézheted magad egy alkalmazás segítségével, amely megmutatja: hogyan fogsz kinézni, ha helytelenül táplálkozol! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegertek.blog.hu/api/trackback/id/tr972753568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása